Sort elbillader montert på hvit murvegg på et hvitt trehus med et vindu til venstre i bildet med brunmalte karmer.

Lading hjemme og på hytta

Kvinne i grønn kåpe lader elbil foran hvitt hus.

Elbillading hjemme

Det finnes mange leverandører og løsninger for hjemmelading. I Norgeseliten jobber vi med et bredt utvalg av ladere, fra tre av de mest populære laderne på markedet. Med det utgangspunktet vet vi at vi finner laderen som passer for din bil og dine behov.

Det er mulig å lade elbil gjennom en vanlig stikkontakt, men husk at det da stilles strenge krav til kurs og kapasitet. DSB sin klare anbefaling en egen elbillader. Det gir en langt sikrere, raskere og mer effektiv lading.

Det finnes både enkle og smarte ladebokser. Smarte ladere har utvidet funksjonalitet. For eksempel kan de styres til å lade utelukkende når strømmen er billig – eller de kan måle strømforbruket i huset ditt og lade med maks hastighet når forbruket ellers er lavt. 

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg til å finne den beste løsningen for deg.

Mann lader elbil på på hytta om vinteren

Elbillading på hytta

De samme anbefalingene gjelder for lading på hytta.

En hyttetur er godt for kropp og sjel, men rekkeviddeangst og ladekøer kan ødelegge turen til og fra. Med en egen ladestasjon på hytta kan du ta turen helt med ro.

Dersom du har en egen ladestasjon på hytta slipper du stopp på veien, og du kan lade raskere og tryggere enn med en vanlig stikkontakt. Når tiden kommer for å dra hjem kan du være sikker på at bilen er ladet og klar for turen.

Produkter

Se vårt utvalg av elbilladere til hjem og hytte

Vi hjelper deg med å finne laderen som er rett for deg

Sertifikater

Samarbeidspartnere